Welkom Chi en Khang: Nieuwe Avonturen Beginnen
October 18, 2023 13:47

Eindelijk kunnen we  Chi en Khang verwelkomen in ons YFU Flanders-programma. Beide studenten uit Vietnam hebben een lange traject achter de rug en hun aankomst was om meerdere redenen bijzonder.

Visumuitdagingen Overwonnen

Het visumproces voor Chi en Khang was een uitdaging, waardoor ze pas later dan gepland konden aankomen. Na meer dan twee maanden wachten, arriveerde Chi op maandag 16 oktober. Khang zal een week later aankomen. Ondanks de obstakels zijn ze vastberaden om hun uitwisselingservaring in België te beginnen.

Chi's Passie voor Mode

Chi heeft een passie voor mode en heeft gekozen om mode te studeren in Izegem. Haar creatieve geest zal ongetwijfeld schitteren in de wereld van design. We zijn enthousiast om te zien hoe ze haar talenten hier zal ontwikkelen.

Voor Khang Zoeken we een Gastgezin in de omgeving van Leuven

Khang is een nieuwsgierige en verantwoordelijke student met een diepgaande interesse in talen en toerisme. Hij heeft momenteel een tijdelijk gastgezin in Tervuren, maar we hebben dringend een nieuw gastgezin nodig in de ruime omgeving van Leuven, waar hij 'Toersime' zal volgen in het Redingenhof. 

Khang droomt ervan om een gids te worden en de wereld te verkennen. Hij neemt dit tussenjaar om zijn horizon te verbreden voordat hij naar de universiteit gaat. Khang heeft al veel gereisd binnen Vietnam, maar dit is zijn eerste keer buiten zijn geboorteland. Hij is vastbesloten om meer te leren over de Belgische cultuur en deel te nemen aan het Vlaamse gastgezinleven.

In zijn vrije tijd speelt Khang graag basketbal, geniet hij van videospelletjes en ontspant hij met boeken, muziek en zijn gitaar. Hij gelooft sterk dat reizen de beste manier is om kennis te vergroten en hoopt onvergetelijke herinneringen te creëren tijdens zijn verblijf in België.

We kijken uit naar de avonturen die voor Chi en Khang in het verschiet liggen terwijl ze zich onderdompelen in de Belgische cultuur en hun eigen unieke perspectieven met ons delen. Laten we samen een warm welkom bieden aan deze inspirerende jonge studenten.

Heb je interesse als gastgezin voor Khang? Laat het weten via inbound@yfu.be